205 нелегалів: у КРАІЛ підрахували онлайн казино без ліцензій

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей оприлюднила перелік нелегальних сайтів з азартними іграми. Всього їх виявилось 205.

Регулятор надіслав їм відповідні попередження - про обмеження доступу на території України.

«Нелегальні організатори не сплачують податків до державного бюджету, не дотримуються встановлених принципів відповідальної гри та не переймаються правами гравців, адже для нелегального організатора основною метою є прибуток. Окрім того, значна частина нелегальних організаторів насправді мають російське походження, а отже програні на таких ресурсах кошти можуть використовуватися для фінансування збройної агресії ворога проти України», – наголосила КРАІЛ.

Крім того, комісія оприлюднила перелік операторів азартного ринку, проти яких будуть (або вже введені) санкції відповідно до рішення РНБО.

Ще новини грального ринку: 

Повязаний з корупцією! У НАЗК склали протокол на голову КРАІЛ Івана Рудого

Перемогти своїх. У Податковому комітеті похвалилися детінізацією, але у це вже мало хто вірить

Лотерея - не азарт. Гральні зали під вивісками лотерей повертаються?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ 🎲🎰

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин