«А давай на карту?». Нацбанк проти «лівих» карткових p2p-переказів

За словами народного депутата Данила Гетманцева, зараз готується законопроєкт з відповідними пропозиціями. Звісно, парламентар запевняє, що 99% безготівкових операцій це не стосуватиметься. Та подивимось на практиці.

За словами нардепа, увага приділятиметься лише «аномальним» операціям, які популярні в тіньовій торгівлі. І, якщо наркоторговці чи контрабанда не є нашою профільною темою, то нелегали від грального бізнесу також є в цьому списку.

Також Гетманцев навів приклад аномальної банківської операції. На його думку, це ідеально описує ситуація, коли пенсіонер збирає на карті гроші від сотень невідомих йому людей. Частіше за все, він опиняється так званим «дропером»: дає карту в оренду, і на неї тіньовий бізнес виводить частину коштів із обороту.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про азарт України та світу: 

Перемогти своїх. У Податковому комітеті похвалилися детінізацією, але у це вже мало хто вірить 

Діамантова система онлайн-моніторингу. Як за три роки ДСОМ “подорожчала” на 56 мільйонів? 

Полювання на покер-клуби. Ще один “накрили” у Червонограді

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин