Більше мільйона на руки. Стали відомі зарплати членів КРАІЛ

Журналісти порталу “Коментарі” отримали відповідь на інформаційний запит щодо окладів співробітників державного регулятора грального бізнесу в Україні - Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Опубліковані цифри - хвилюючі.

Отже, найменше, а це - 160,6 тисяч гривень за два місяці, поки отримав Генадій Новіков. Поруч із ним у списку Олексій Ботезат. Його оклад на місяць - 76,8 тис. гривень. За три місяці роботи Ботезат отримав 440 тисяч гривень, бо були ще:

  • надбавка за інтенсивність праці 118,2 тис грн;
  • надбавка за виконання особливо важкої роботи 118,2 тис грн;
  • матеріальна допомога 114,9 тис грн та інші виплати. 

За шість місяців роботи у КРАІЛ не багато отримав і Євген Яхній,який  своєю появою улітку врятував кворум Комісії. Лише 479 тисяч гривень.

Далі особливо вразливим читачам краще присісти, адже будуть зарплати “ударників” Комісії, членів, які дуже інтенсивно працювали і мали за це відзнаку від держави. 

Та ж Олена Водолажко, приміром, за 9 місяців 2023 року отримала 1 мільйон 279 гривень. Входить у цю суму її оклад 224,1 тисяча гривень, надбавка за інтенсивність праці - 378,4 тис грн, матеріальна допомога 201, 5 тис грн та така ж сума грошової допомоги.

Найбільшими бонусами до основного окладу 319,5 тисяч гривень на рік Анни Сдобнової стали надбавки за тими ж статтями, в результаті за 12 місяців роботи у 2023-му вона отримала 1 мільйон 342 тисячі гривень.

Найбільш завзятою до праці з членів Комісії виявилась Христина Дутка. Її оклад за рік 332,4 тисячі гривень, але інші доплати в сумі дозволяють їй показати дохід після вирахування податків - 1 мільйон 386 тисяч гривень. До речі, за цей період Христина встигла сходити ще й в оплачувану відпустку, яка коштувала держказні 121 тисячу гривень. Дутка переплюнула навіть голову КРАІЛ Івана Рудого, доходи якого завершать цю підбірку.

За рік очільник регулятора отримав окладу 371,1 тис гривень.

Мав майже вдвічі меншу надбавку за попередню колегу за інтенсивність праці - 270,9 тис грн і на таку ж суму виконав особливо важливої роботи. Утім, Рудий може похизуватись надбавкою за вислугу років: доплата за це була майже 90 тисяч гривень. В сумі, після сплати податків, Рудий на руки отримав 1 мільйон 126 тисяч гривень або 93,8 тисяч в середньому щомісячно.

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин