Британія наймає вчених для безпеки азарту! Може, й нам так зробити?

Комісія з азартних ігор Великої Британії призначила двох нових експертів до Консультативної ради з безпечних азартних ігор (ABSG). Це доктор Вірве Маріонно з Фінляндії та доктор Спенсер Мерч з Канади.

Хто ж ці люди? Пані Маріонно – соціолог і директор Центру дослідження залежностей при Університеті Гельсінкі. Останнім часом досліджує регулювання азартних ігор та їх вплив на суспільство.

Доктор Мерч працює трохи глибше з самим азартом. Це когнітивний психолог з Університету Калгарі. Він вивчає появу залежності від азартних ігор онлайн та встановлює роль штучного інтелекту в запобіганні проблемам з азартними іграми.

Нам, звісно, до такого рівня ще рано переходити. Але хіба погано залучати фахівців, наприклад, для оптимізації реєстру лудоманів?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Паріматч чи Космолот? На ринку з'явився новий оператор зі старою історією

Депутатки кажуть: “підвищуйте податки”. Гетманцев - дякує за порядність! Огляд останніх податкових новин грального бізнесу

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин