Данило Гетманцев, голова фінкомітету Верховної Ради, запропонував розігрувати в лотерею бронь від мобілізації

Тут нардеп посилається на досвід США, які робили призовну лотерею та довіряли долі цей вибір. Дати народження були головним фактором, по якому і відбирали наступних рекрутів.

Ідея, звісно, непогана, але за певних умов – все-таки, США не відчували гострої потреби комплектації складу та проводили мобілізацію системно, заздалегідь.

Раптом що, сам Данило Гетманцев народився 26 квітня. З мобілізацією нардепа проблем не має бути: він не мажоритарник, тобто в такому разі замість нього до Верховної Ради зайде наступна людина у списку.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Участь нашої збірної у Євро - скасовується? Чи дійсно вболівальники не побачать футбол без підтримки Vbet?

Рахунки Pin-Up і Vbet заблоковані. Офіційно! 

Лотерейники VS легали. Гетманцев радісно повідомив про тотальну заборону на рекламу азарту 

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин