Данило Гетманцев зрадів через OnlyFans! Ну нарешті!

Дуже зрадів нардеп Данило Гетманцев, який очолює комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. Йому підняв настрій OnlyFans.

Річ у тім, що податкова служба отримала дані про заробітки наших громадян (та, зокрема, громадянок) на платформі. Сайт, де здебільшого публікують еротичний контент, приніс нашим співвітчизникам непогані кошти.

Загальних сум не називали, але на прикладах окремих представниць творчого цеху називались суми від 1,8 до 4 млн доларів. І це всього за декілька років.

Чому ж радіє Гетманцев? Ну, тепер із цих заробітків треба заплатити податки. А ми ж усі знаємо, як Данило Олександрович любить уважно дивитись.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

“Якщо депутати захочуть”. Експерт назвав умову, за якої припиняться “дропи”

“Дванадцять апостолів” Гетманцева. Та їхні ролі в українській економіці

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин