ДБР підозрює Sportbank в роботі на росію, а отже, у державній зраді! Що відповіли у банку?

Sportbank - це мобільний банк, який функціонує на платформі класичного «Таскомбанку».

У ДБР стверджують, що четверо працівників Sportbank перейшли на бік росії. Під час обшуків бюро вилучило документи щодо реєстрації фірми «Пэйбэрри» в росії, а також документи з відомостями про участь банку у діяльності Parimatch, BuddyBet, PariWin - у поповненні та виведенні коштів з акаунтів гравців з використанням переказів на картки фізосіб та поповнення рахунків букмекерських компаній у інших банках; виведенні коштів за допомогою крипти, а також документи, що свідчать про ухилення від податків за допомогою міскодингу.

БЕБ вже вилучило $28,5 тисяч і техніку.

Представники Sportbank подали скаргу з вимогою повернути гроші, оскільки, за їхніми словами, суд не давав дозволу на їх конфіскацію.

Крім того, у Sportbank заявили про тиск з боку ДБР.  Там кажуть, що 12 січня детективи бюро прийшли до офісу з обшуками, але в тексті ухвали про обшук згадуються компанії з країни-агресора та з України, з якими, мовляв, Sportbank не мав ділових відносин.

В кінці лютого Личаківський суд наклав арешт на рахунки Sportbank. Це заблокувало операційну діяльність, але користувачів мобільного додатку це не стосується, запевнили у банку.

Крім того, у Sportbank запевняють: їхній менеджмент не підозрюється в держзраді. А ті чотири особи, які зазначені в ухвалі суду - не співробітники фінустанови.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Перемогти своїх. У Податковому комітеті похвалилися детінізацією, але у це вже мало хто вірить

Записаний у рейдери. Чи справді Данило Гетманцев хотів “віджати” Cosmolot?

Не реклама, а продакт плейсмент. У КРАІЛ вже карають за рекламу, але кому треба - той обходить

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин