Хочеш на біржу? Сідай, спочатку зіграємо!

США попереду всього світу. Там почали оцінювати трейдерів… у покері. Зокрема, Susquehanna International так і робить: якщо хочеш підкорити Волл-стріт, спочатку не провались за покерним столом.

Менеджери суттєво покращили свої інстинкти та фінансові результати. Несподівано, еге ж?

Що характерно, цікавить шефів не здатність підлеглих перемагати. Це, мабуть, чисто вторинний показник. Головне – щоб співробітник награв 100 годин за столом, і розвинув там свою оцінку ризиків.

Тобто можна постійно вигравати дріб’язок, а можна потроху накопичувати фішки й програвати набагато менше. Відповідно, для роботодавців кращим буде другий варіант.

Пишемо про всяк випадок. Раптом хтось із наших читачів саме задумався про кар’єру на Волл-стріт?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Депутатки кажуть: “підвищуйте податки”. Гетманцев - дякує за порядність! Огляд останніх податкових новин грального бізнесу

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

“Якщо депутати захочуть”. Експерт назвав умову, за якої припиняться “дропи”

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин