Хорватія захворіла на підлітковий гемблінг. Що робити, коли школярі майже поголовно грають?

Відповідальний бізнес – це завжди історія про певні складнощі, які треба долати. Хорватія має великі успіхи по легальному азарту, але зараз має пройти ще одне випробування: 73% неповнолітніх там хоча б раз грали в азартні ігри. 20% неповнолітніх є гравцями постійними.

При населенні у 4 млн людей Хорватія вже має 50 тисяч «проблемних» гравців. По факту, це лудоманія.

Шанси на подолання проблеми у хорватів хороші. Все ж, вони мають досвід. Гральний бізнес легалізовано ще з 60-х років минулого століття, у 1991 році вже у незалежній Хорватії азарт розвивався цілком легально. А зі вступом до ЄС (2013 рік) азарт пережив справжній сплеск активності.

Такі успіхи – це завжди ознака того, що держава вміє адаптуватись під ті чи інші виклики. Тож нам важливо слідкувати за тим, як хорвати будуть боротись із лудоманами, бо такі ризики завжди є у кожної держави.

Проста заборона грального бізнесу не зарадить – тоді люди просто підуть на нелегальні онлайн-казино та повністю вийдуть з-під контролю.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Участь нашої збірної у Євро - скасовується? Чи дійсно вболівальники не побачать футбол без підтримки Vbet?

Рахунки Pin-Up і Vbet заблоковані. Офіційно! 

Лотерейники VS легали. Гетманцев радісно повідомив про тотальну заборону на рекламу азарту 

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин