Із партнера 1xBet стягнуть в держбюджет активів на 2 мільярди гривень

Йдеться про "SIA Royal Pay Europe". Причиною того стала скарга від Міністерства юстиції.

“Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду 26 вересня задовольнила апеляційну скаргу Міністерства юстиції про застосування санкцій у виді стягнення активів у дохід держави. Мін'юст просив додати відсотки в рішенні Вищого антикорупційного суду від 31 травня поточного року щодо передачі у дохід держави цінних паперів та коштів на загальну суму понад 1,8 млрд грн”, - пишуть у повідомленні Державного бюро розслідувань.

Звʼязок компанії-нерезидента «SIA ROYAL PAY EUROPE» із російським букмекером «1xBet», представленого в Україні ТОВ «ТВОЯ БЕТТІНГОВА КОМПАНІЯ», та іншими компаніями й особами, дії яких вчинені на шкоду національним інтересам та національній безпеці нашої держави в умовах запровадженого правового режиму воєнного стану доводили довго. Над цим працювало перш за все ДБР, а сприяли - низка відомств:  Офісу Генпрокурора спільно із СБУ, представники Міністерства юстиції України, Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, Державної служби фінансового моніторингу України, Агентства з розшуку та менеджменту активів та НБУ.

В результаті, і юридична особа-нерезидент «SIA ROYAL PAY EUROPE» нині внаслідок указу Президента Володимира Зеленського під персональними економічними санкціями від РНБО на 5 років. Нагадаємо, до цього санкції “отримали” у ТОВ «ТВОЯ БЕТТІНГОВА КОМПАНІЯ», але вже на строк 50 років.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Українці грають, росіянці - заробляють. КРАІЛ вкотре отримує на горіхи у соцмережах за пособництво

“У мене велике питання до людей, які грають на російських сайтах”, - голова Комісії з регулювання азартних ігор Іван Рудий

Паріматч чи Космолот? На ринку з'явився новий оператор зі старою історією

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин