Кабмін виніс догану членкині КРАІЛ

Неналежно виконувала обов’язки. Таке пояснення з’явилось на офіційному урядовому порталі 16 січня. Стосується воно членкині Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Олени Водолажко. Вона, мовляв, допустила дисциплінарний проступок за пунктом 5 частини другої статті 65 Закону України “Про державну службу”. У переліку з того, що могло бути не так у роботі членкині, окрім неналежного виконування обов’язків за цим пунктом також може бути неналежне виконання актів органів державної влади, наказів (розпоряджень) та доручень керівників, прийнятих у межах їхніх повноважень. В результаті Олена Водолажко отримала догану.

Членом КРАІЛ Водолажко є вже четвертий рік, певний час вона навіть виконувала обов’язки голови регулятора. Спокійне життя і роботу Олени у Комісії Кабмін порушив ще у вересні торік, коли розпочав дисциплінарне провадження проти неї і відсторонив від виконання обов’язків. Причини рішень уряд тоді не уточнив. 

Водночас, журналіст Влад Сидоренко на своїй сторінці у соцмережах не так давно розповідав про справжні розбірки на засіданнях КРАІЛ за участі Водолажко. Головною причиною невдоволення голови Івана Рудого були ініціативи Олени розібратись з питанням ліцензування онлайн-казино російського походження PIN-UP. 

Пізніше Національна Комісія з запобігання Корупції склала протокол на голову КРАІЛ Івана Рудого через, ймовірно, саме цей конфлікт.

Нині, очільник регулятора, як він особисто повідомив у своєму Facebook , активно відстоює свою позицію проти дій НАЗК у судах.

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин