Киргизстан б'є 1xBet! Що коять ці круті хлопці?

Здається, реклама скандального букмекера 1xBet задовбала вже не тільки нас. Влада Киргизстану готує штрафи за публічні згадки цієї горе-контори.

Якщо комусь сильно хочеться цей бренд порекламувати, аж у стегні крутить – не проблема взагалі. Платіть 528 доларів у бюджет за кожну рекламну інтеграцію.

Раптом що, для Киргизстану це серйозні гроші. 529 доларів – це 45 000 сом (не риба, а місцева валюта). При цьому держава має ВВП на душу населення близько двох сотень доларів. Ось такі справи.

Чому так робить Киргизстан? А що ж ще робити, коли в букмекера забрали ліцензію, але він продовжує вкладатись у розкрутку та не проти попрацювати в тіні.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

“Якщо депутати захочуть”. Експерт назвав умову, за якої припиняться “дропи”

“Дванадцять апостолів” Гетманцева. Та їхні ролі в українській економіці

Податкові лещата, або чи планували для легального грального бізнесу вигідні умови? 

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин