Китайський розрив! Лотерейні квитки продаються краще за «Теслу»

Китай в шоці від азарту своїх громадян. Мінфін КНР звітує, що у державних лотереях китайці розгребли практично все – лише за вересень обсяги продажів виросли більш ніж на 58%. Тепер даний сегмент ринку коштує 52,8 млрд юанів (або 7,2 млрд доларів чи 6,8 млрд євро).

Особливо зайшли ставки на спорт. Їх обсяг зростає одразу на 70%. Втім, тут є не лише ринкова крутість, а й звичайна ситуативка. Наприкінці осені стартували Азійські ігри. Подивимось на продажі, коли турнір завершиться.

А от «миттєві» лотерейні квитки наростили продажі на 152%. Як бачите, тут жоден спортивний турнір на ситуацію вже не впливає.

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин