КРАІЛ ліквідують, а КЕР - залишать? На сайті регулятора з’явився дивний документ

Процедура формування нового складу Консультаційно-експертної ради розпочата. Про це прийняли рішення на засіданні КРАІЛ.

До складу Ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, іноземні науковці і практикуючі спеціалісти, які знаються на організації та проведенні азартних ігор та у лотерейній сфері. Критерії відбору і оцінки визначає КРАІЛ.

Вищезгаданна Рада при комісії - орган, що діє на громадських засадах. Його члени обговорюють проекти документів, які розробляються і розглядаються КРАІЛ, мають право давати рекомендації та пропозиції по них.

Єдине, що дійсно дивує - доцільність відбору новихкандидатів у склад. Адже на початку цього місяця профільний комітет ВР підтримав ліквідацію самої КРАІЛ. Поки законопроект чекає на перше читання.

Не виключено, що у КРАІЛ очікують на провал документу на голосуванні або ж наперед знають про якісь рішення, які будуть прийняті на їхню користь.

Якщо ці припущення хибні, ще один варіант - у КРАІЛ продовжують робити те, що вміють бездоганно - демонструвати процес бурхливої діяльності, як того вимагають протоколи…

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України і світу: 

“Ми побачимо ще багато компаній, які просто вийдуть…”, - власник мережі гральних залів про ситуацію на ринку

Вулкан, що заснув навіки. Онлайн-казино припиняє роботу в Україні 

Записаний у рейдери. Чи справді Данило Гетманцев хотів “віджати” Cosmolot?

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин