КРАІЛ оштрафувала порушника!

Про це регулятор повідомив на своєму офіційному сайті. Комісія з регулювання азартних ігор вирішила перевірити онлайн-казино на підставі звернень громадян.

Виявилось, що оператор порушив правила щодо ідентифікації гравців з реєстру лудоманів. Тобто пропускав до гри тих, кому грати заборонено. Тепер організатор має сплатити штраф у сумі 3,35 млн грн. Назву компанії не повідомляють.

КРАІЛ продовжує перевірки операторів. Нагадаємо, до порушників законів у сфері гемблінгу вже два роки можна застосовувати санкції, але наприкінці минулого року Кабмін вніс ряд змін у закон, який регулює діяльність грального бізнесу.

Оператора можуть оштрафувати, якщо він допускає в гральні заклади людей, яким менше 21 року, та осіб з реєстру лудоманів, а також якщо він відмовляється ідентифікувати клієнтів.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини грального ринку України: 

Заспівали в унісон. У Мінцифри радіють, що у Податковому комітеті дали добро ліквідувати КРАІЛ

“Крім злості самого бійця - нічого не відбудеться”, - інтерв'ю з психологом про ігроманію в ЗСУ

“Уряд України мусить по-іншому подивитись на гральний бізнес”, - голова гральної асоціації Грузії Георгій Мамулаішвілі

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин