Любите дивитись making of? Ми – дуже

І спеціально для нас (а може, і для вас) вийде документалка «War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2», в якій розробники розповідатимуть про створення гри під час війни. Нагадаємо, у GSC Game World працювали над шутером S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl якраз у лютому 2022 року.

В українських містах, зокрема у Києві лунали вибухи, область буле окупована, йшли бої - але треба було продовжувати роботу.

«Ми одночасно розробляли перезарядку зброї в грі та вчилися користуватися справжньою зброєю, щоб захистити себе і свою країну», – сказав хтось із розробників.

Креативний директор студії GSC Game World Марія Григорович зазначила, що рішення зняти фільм було непростим: «Ми не публічні люди, і ділитися особистим важко. Але ми вважали важливим показати світу, наскільки важко жити під час війни».

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

“У мене велике питання до людей, які грають на російських сайтах”, - голова Комісії з регулювання азартних ігор Іван Рудий

Паріматч чи Космолот? На ринку з'явився новий оператор зі старою історією

Депутатки кажуть: “підвищуйте податки”. Гетманцев - дякує за порядність! Огляд останніх податкових новин грального бізнесу

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин