Міні-розслідування? Уряд проти PIN-UP, ловіть інсайд

Український ринок чекає на подію року. Уряд нарешті зволив хоча б припустити, що у компанії Pin-Up Games можуть працювати нехороші люди, які дуже люблять росію та не люблять нас. Тож чекаємо на офіційне вивчення проблеми Кабміном.

Що добре, вже є урядова робоча група. Це означає, що питанням почнуть займатись конкретні люди.

Що погано, вже є урядова робоча група. Це не жарт, у нас багато бюрократії і на неї точно буде витрачено певну кількість часу. Тобто росіянам є час замести сліди.

Але загалом ситуація вдала. Без ретельного вивчення мікроскопом по голові Pin-Up себе чудово почуває. Він досі не заблокований в Україні. Навіть більше: інтерес до бану російського азарту дещо вщухав після покарання PariMatch. Типу спустили пару, та й досить.

За нашими даними, спроби анулювати ліцензію Pin-Up зривали чиновники, які зацікавлені у подальшій роботі компанії. Тримайте інсайд: у Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей вже давно мають на руках довідку про зв’язки букмекера з рф. Але що ж ті дані СБУ, кому вони потрібні. СБУ на фріспінах тобі хабар не занесе ж.

Журналіст Євген Плінський впевнений, що росіяни почувались в Україні безкарно. Але зараз питанням займеться окрема робоча група. То що там із комфортом для проєктів країни-агресора? Краще працювалось у тіні, чи не так?

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин