На Філіппінах ловлять організаторів нелегальних павучих боїв! Що взагалі коїться?

Коли азарт легальний, але хтось хоче обійти правила – треба кликати поліцію. Власне, на Філіппінах так це і працює. І в портовому місті Баколод (тобто доволі населеному) піймали чергових розумників, які хотіли заробити на азарті в обхід податків.

Там організували бої павуків. Під час чергового протистояння на місце проведення завітали копи, які потім поїхали по справах та забрали з собою всіх причетних до організації нелегальних боїв. Тобто тоталізатор, хоч і екзотичний.

На Філіппінах з 2016 року азарт працює легально, треба лише вчасно звітувати регулятору. В самій лише столиці (Манілі) індустрія дотягує до 8 млрд доларів по обігу коштів. Тож нелегалів, які псують таку картинку, важливо вчасно знаходити та карати.

Можемо припустити, що нелегальний азарт має свою аудиторію через два фактори: небажання певних гравців світити перед законом власні статки та мінімальний вік гравця (за правилами, від 21 року та старше).

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Паріматч чи Космолот? На ринку з'явився новий оператор зі старою історією

Депутатки кажуть: “підвищуйте податки”. Гетманцев - дякує за порядність! Огляд останніх податкових новин грального бізнесу

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин