Не про азарт, але про азарт! НБУ анонсує нове підсилення контролю за переказами

Нацбанк розширює зону своїх спостережень за грошовими переказами. Тепер це стосується не лише банків.

Зокрема, поштові оператори, платіжні оператори та маркетплейси також будуть контролювати грошові перекази своїх клієнтів. Наприклад, NovaPay та Rozetka Pay тепер трохи напружаться.

А чому так? На думку НБУ, небанківські організації не надто стараються працювати в рамках діючого фінмоніторингу. Тобто тепер їм доведеться це робити.

Ми не впевнені на 100%, але можемо висунути теорію: після попереднього «закручування гайок» із переказами з карти на карту вистачало тіньових операцій через небанківські організації. Здається, це помітили й у НБУ.

Для українського азарту це означає лише одне – простіше один раз виконати вимоги, ніж раз на місяць шукати обхідні шляхи проти нових обмежень.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Українці грають, росіянці - заробляють. КРАІЛ вкотре отримує на горіхи у соцмережах за пособництво

“У мене велике питання до людей, які грають на російських сайтах”, - голова Комісії з регулювання азартних ігор Іван Рудий

Паріматч чи Космолот? На ринку з'явився новий оператор зі старою історією

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин