Нелегальний покер під прикриттям спортивного: нова справа БЕБ

Детективи Бюро економічної безпеки викрили мережу незаконних покер-клубів у Києві, Харкові та Одесі. Слідством встановлено, що група осіб під виглядом діяльності «Клубу спортивного покеру» насправді проводила покер за гроші.

Кеш-гра проводиться за кошти осіб – учасників гри. Вона не має часових рамок, має чітко фіксовані, не прогресуючі ставки, які гравець зобов’язаний зробити до того, як він отримає карти. Крім того, адміністрація закладу відраховує з гравців від кожного поту (банку) комісію.

Конкретно ця мережа діяла під прикриттям документів, виданих громадською організацією з галузі спортивного покеру.

Під час обшуків детективи вилучили комп'ютери, телефони, карти та фішки, а також гральні столи. Оголошено чотири підозри.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний ринок України: 

Кабмін виніс догану членкині КРАІЛ

Заслужені санкції. Про оборудки Паріматч пишуть британські ЗМІ

Пов'язаний з корупцією! У НАЗК склали протокол на голову КРАІЛ Івана Рудого

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин