Нелегальний ринок азартних ігор у Франції може становити до 1,5 мільярда євро

Нелегальний ринок азарту у Франції - півтора мільярди євро! Це більше 10% від загального щорічного обсягу ставок, каже французький регулятор L’Autorite Nationale des Jeux (ANJ).

Нещодавно там виявили 510 незаконних веб-сайтів, які генерують трафік. Тільки 21 з них створюють 60% трафіку незаконних азартних ігор. Половина нелегальних сайтів належить фірмам, зареєстрованим на Кюрасао.

Що ж так приваблює гравців у нелегальних казано? Відсутність лімітів, відсутність перевірки особи - найголовніше. Також ширший асортимент ігор та очікування більших виграшів.

У Франції є 18 ліцензованих операторів. ANJ каже, що ті, хто не має ліцензії, рідко виплачують виграші та не захищають неповнолітніх.

А тепер - згадаймо нашу попередню новину - що ж Франція робитиме з нелегалами?

По-перше, ANJ збирається подавати уряду звіти, аби проти зареєстровані на Кюрасао фірми порушували кримінальні справи. Бо зараз зробити це майже неможливо.

По-друге, ANJ також попереджуватимуть  розробників софту та тих, хто надає хостинг і платіжні послуги.

До речі, за підсумками минулого року Франція отримала рекордний GGR - 12,9 млрд євро. З них 2,17 млрд євро надійшло від ігор в онлайні.

Не забувайте підписуватися на наш Телеграм: чим більше людей знають про проблеми ринку, тим простіше їх вирішити!

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин