Нідерланди проти лудоманії. Що пропонує уряду місцевий регулятор?

KSA раніше опублікував звіт, у якому заявив: оператори азартних ігор недостатньо ефективні у питанні боротьби з лудоманією. По-перше, вони елементарно не встигають розпізнати у клієнті проблемного гравця - а далі вже стає пізно. Тому тепер регулятор хоче зобов'язати їх вміти розпізнавати таких клієнтів протягом години.

Крім того, якщо гравець вносить більше 700 євро на депозит протягом одного місяця, оператор має зв’язатися з гравцем і попросити надати підтвердження доходів. Для осіб віком від 18 до 24 років ця сума склада не 700, а 300 євро.

Далі очікуються нові вимоги до реклами азартних ігор, але зараз ще невідомо, чого вони можуть торкнутись.

В уряду та у операторів є ще  більше місяця, щоб надати свою оцінку пропозиціям KSA. Якщо їх схвалять, то вони запрацюють з 1 квітня.

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин