Новий PariMatch? ЩОООО?

Зрада підкралась, звідки її не чекали. Успішно заборонена в Україні букмекерська контора PariMatch, яка має зв’язки з РФ, найближчим часом ризикує воскреснути. Звісно ж, під іншим брендом.

Але про «інший» – це сарказм. Річ у тім, що зараз готується похід на легальний ринок проєкту «Пре Матч». І начебто за ним стоїть команда олігарха Ігора Коломойського.

На даний момент про це пишуть блогери, але ситуація доволі тривожна. На жаль, в Україні можливості олігархів ніколи не варто недооцінювати. Надто у моментах, коли йдеться про лобіювання інтересів.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Депутатки кажуть: “підвищуйте податки”. Гетманцев - дякує за порядність! Огляд останніх податкових новин грального бізнесу

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

“Якщо депутати захочуть”. Експерт назвав умову, за якої припиняться “дропи”

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин