Ну що, награлись? Sony все ж скасувала безплатну підписку на PS Plus для українців!

Нічого страшного не трапилось, але ми про це все ж напишемо. Sony у 2022 році підтримала Україну, чисто символічно скасувавши нашим юзерам плату за підписку PS Plus. Тепер безкоштовно посидіти там вийде лише у жовтні.

Нагадуємо, це стосується користувачів як PS4, так і PS5. Деякі користувачі PlayStation вже мають листи від компанії, які підтверджують новину. Ця розсилка йде поступово. Наприклад, окремі користувачі отримали звістку ще в червні, а інші — із серпня й далі.

Не бачимо сенсу сердитись. Це був милий крок, але він точно не впливав на хід війни та наш стан. І невже знайдеться людина, яка витратила хороші гроші на PlayStation, але ось на підписку в неї не вистачило?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

“Якщо депутати захочуть”. Експерт назвав умову, за якої припиняться “дропи”

“Дванадцять апостолів” Гетманцева. Та їхні ролі в українській економіці

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин