О ні! Німецький футбол хворіє договорними матчами?

Вийшов свіжий звіт Hamburger Morgenpost, у якому порахували кількість сумнівних футбольних матчів у Німеччині. За останні два сезони підозрілих ігор, які мають ознаки договорних, було виявлено аж 17.

Щоправда, нас із вами це обійшло. Бо мало хто в Україні слідкує за матчами третьої ліги, двох регіональних ліг та інших подібних дивізіонів. Всі сумнівні ігри лишились там.

Німецький футбольний союз вже в курсі щодо досліджень по договорних матчах. Очікуємо на серйозну реакцію. Втім, німецька точність тут вражає ще більше: в першу чергу, проблеми чекають не лише на гравців-шахраїв, а й на суддів тих поєдинків.

А знайшли ці «ліві» матчі завдяки жадібності ділків, які знали наперед результати. Вони ставили надто великі гроші на ігри надто невідомих команд.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

“Якщо депутати захочуть”. Експерт назвав умову, за якої припиняться “дропи”

“Дванадцять апостолів” Гетманцева. Та їхні ролі в українській економіці

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин