О ні, почалось! Американські сімʼї синхронно почали подавати судові позови на розробників відеоігор!

У США подають груповий позов на студії, що розробляють відеоігри. Ініціаторами тяганини виступають батьки, яких непокоїть залежність їх дітей та її наслідки: розлад дефіциту уваги, певна гіперактивність, негативні емоції, ізольованість у соціумі тощо.

Винними батьки вважають Epic Games, Microsoft, Nintendo of America, Sony Interactive Entertainment та інші студії. Відомо, що колективний позов буде розглянуто 30 травня.

Звісно, ризики для ігрових гігантів існують у будь-якому випадку. Але ми нагадаємо, що загальні доходи галузі мають перевищити 200 млрд доларів до 2026 року. Тож ми ризикнемо спрогнозувати, що цей суд компанії якось переживуть.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

“Якщо рекламу букмекерів заборонять - це вб'є спортивну галузь”. Ексклюзивне інтерв'ю з футбольним експертом

Ломбардам заборонили брати у заставу товари для військових. Чому це вважають недостатнім? 

Давно відкрите питання. Розбір рішення РНБО з представником Центру відповідальної гри

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин