Офшор проти німецького уряду! Хто кого переможе в азарті?

Мальтійська компанія IBA Entertainment подала позов, щоб скасувати призупинення ліцензії букмекера Bet3000 у Німеччині. Її заморозили минулого місяця за рішенням регулятора.

Тоді було закрито не лише сайт Bet3000, а й близько 300 букмекерських франшиз у двох регіонах. І все це сталось через невідповідність технічним вимогам.

Регулятор вважає, що Bet3000 був «вразливим і нежиттєздатним» через те, що не вдалося підключитися до ІТ-системи контролю LUGAS. Однак позивач запевняє, що вже виправив помилки. І начебто проблема була не на його боці, а в посередника (зручна позиція, перевіряти ж уже нічого).

Мальтійці просять пом'якшення покарань, посилаючись на місцевий регламент. Як думаєте, в них вийде?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Податкові лещата, або чи планували для легального грального бізнесу вигідні умови? 

В Уряді заговорили про податки, але ігорка знов не у списку тем

Мережа нелегальних залів - все. Ексклюзив від The Gambler

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин