Пакета, ну це зальот! Футболіст, покараний за ставки на свій клуб, ризикує «вилетіти» вже назавжди?

І знову у світі спорту скандал через ставки. Лукас Пакета, який грає за лондонський «Вест Гем», ризикує назавжди повісити бутси на цвяшок. А все через власні імпульсивні вчинки.

Почалось усе з того, що він робив ставки на виступи власного клубу, що суворо заборонено через ризик договірних матчів. Тоді Пакета став фігурантом розслідування.

І що ж він зробив, як ви думаєте? Він знищив докази проти себе – викинув свій старий телефон, з якого й робив ставки.

Ми-то вже писали, що Пакета може завершити кар’єру через це (https://t.me/thegamblermedia/179). Але ми лише казали про максимальну міру покарань. Тепер це вже не розмови, а дуже висока ймовірність санкцій саме по «верхній планці».

Пояснимо, в чому катастрофа подібних вчинків. Можливо, на Лукаса дійсно було мало доказів для серйозного покарання. Штраф, пара місяців відпочинку без зарплати, а далі граєш. Футболісти – люди не те, щоб сильно бідні. Але це у варіанті, де докази є та вивчаються.

Коли розслідування виявляє знищення доказів – це і стає головним аргументом проти фігуранта. Бо вже важко довести його злочин по найнижчій планці. І з’являється сенс добиватись уже максимальних покарань. Суд таке розуміє, до речі.

Причому навіть у сучасному англійському футболі вистачає прикладів, коли гравець визнав провину та отримав на горіхи по мінімуму. Сандро Тоналі, що виступає за «Ньюкасл», відбув рік дискваліфікації. І нічого страшного не сталось.

Причому Тоналі мав свій «зальот»: він ще разочок зробив ставку, коли проти нього вже йшло розслідування. Нічого, визнання помилок без знищення доказів дозволило людині врятувати кар’єру. Цікаво, чи читав про колегу пан Пакета, щойно позбавившись від «проблемного» телефона?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Українці грають, росіянці - заробляють. КРАІЛ вкотре отримує на горіхи у соцмережах за пособництво

“У мене велике питання до людей, які грають на російських сайтах”, - голова Комісії з регулювання азартних ігор Іван Рудий

Паріматч чи Космолот? На ринку з'явився новий оператор зі старою історією

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин