Parimatch намагався звинуватити видання «РБК-Україна» у наклепі, але не вдалося

Букмекерська контора Parimatch стверджувала, що видання у своїх публікаціях поширювало недостовірну інформацію. Та Верховний суд не розглядав питання наклепу чи достовірності інформації.

Суд, навпаки, погодився з журналістами «РБК-Україна» у тому, що наявність торгових марок компанії у Росії або використання її логотипів третіми особами може свідчити про ведення бізнесу у Росії.

Відповідно, юристи Parimatch заявили, що вважають рішення Верховного суду упередженим та політичним (хоча рішення ще не оприлюднене).

У Parimatch вже хочуть йти до європейських судів. Причому там, вочевидь, вважають, що першим кроком до Європи є купівля постів на Telegram-каналах.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Вулкан, що заснув навіки. Онлайн-казино припиняє роботу в Україні

Записаний у рейдери. Чи справді Данило Гетманцев хотів “віджати” Cosmolot?

Офшорні історії. Чим відлякує та водночас вабить Кіпр?

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин