Перший в світі переможець в Тетріс! А так можна було?

13-річний американець Віліс Ґібсон під псевдонімом Blue Scuti спромігся виграти в тетріс (в його комп'ютерну версію). Тобто він дійшов до 157 рівня, коли гра припиняється через збій у коді.

До цього вважали, що на таке спроможний лише ШІ. А для людини максимум - 29 рівень, коли блоки в грі починають падати занадто швидко, щоб людина могла реагувати.

Ґібсон почав грати в тетріс у 2021 році, коли побачив у YouTube відео гри. Він каже, що його привабила простота гри. «Легко почати, але справді важко опанувати це», - зазначив хлопець. Свою перемогу він присвятив своєму покійному батькові. Той помер минулого місяця.

Нагадаємо, тетріс, який ви знаєте, випустили ще у 1989 році на розважальній системі Nintendo.

Ще новини про ігри та азарт: 

“Я не вірю своїм очам, мої виборці не вірять своїм очам”, - Микола Тищенко оголосив війну нелегалам

Податкова система без аналогів у світі. Як в Україні збирають рекордні відрахування з грального бізнесу?

Pin-Up не закриють? За відбілювання репутації казино з російським походженням взялися “зверху”

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ 🎲🎰

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин