Погрались і годі. Угорщина рубає нелегалів на ледь легалізованому ринку

Угорщина хоче врізати по легальному азарту. Парламент в захваті від ідеї. Економічний комітет вже схвалив звіт голови регулятора, де обговорюють заходи вжиті проти незаконних азартних ігор.

Цього року угорці дали зелене світло ліцензованим операторам азарту. Було використано одразу три методи для боротьби з нелегальним азартом. Зокрема, подача скарг та блокування сайтів.

Також завершилась епоха домінування державного оператора ігор. На ринку запанували сучасні тенденції, які тепер псує лише наплив нелегальних сервісів.

Завершимо цю новину розповіддю про самого регулятора. Орган, який ховається за абревіатурою SZTFH, встигає моніторити майже все! Регулює і азартні ігри, і тютюнову промисловість, і геологію, і гірничодобувну промисловість, і кібербезпеку.

Що ж, якщо найближчим часом ми почуємо про серйозний факап угорців із тютюном – це означатиме, що хтось всерйоз кинув всі сили на війну з «чорними» онлайн-казино.

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин