Що сталось у Бангкоку, лишається в Бангкоку! Особливо арешти TikTok-блогерів за азартні ігри?

Аеропорт Бангкоку такого давно не бачив. Поліція затримала там блогерку, яка просувала в TikTok онлайн-казино Zigma911. Відомо, що це блогерка на ім’я Чутіма, в соцмережі вона працювала під ніком Soda, а самій фігурантці 29 років.

За словами правоохоронців, сайт просуває азартні ігри онлайн (ігрові автомати), ставки на спорт та навіть лотерею. Для цієї діяльності було заведено банківський рахунок, на якому в обігу перебуває 112 млн доларів (4 млрд бат, якщо вам цікаво).

Перед арештом блогерка саме збиралась до Лаосу. Затримання провели під егідою Міністерства цифрової економіки та за участі підрозділу спеціальних операцій. Не лише мережеву зірку ловили: по країні проведено 20 арештів.

Якби в момент арешту блогерка увімкнула трансляцію в TikTok, в неї вийшов би гарний дембельський акорд. Чи думаєте, що випустять?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

В Уряді заговорили про податки, але ігорка знов не у списку тем

Податкові лещата, або чи планували для легального грального бізнесу вигідні умови? 

Мережа нелегальних залів - все. Ексклюзив від The Gambler

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин