Steam! Україна! Нова гра! Made in Ukraine підкорює західних геймерів

Цього разу є новини про нову гру – Level Zero: Extraction. Розробником є вітчизняна студія DogHowl Games. Це шутер від першої особи, де ви звикнете до боїв у підземеллях.

Грати можна або за людину (найманець), або за прибульця. Тобто фільми про «Чужих» та «Хижака» ще не забуті. Задача №1 доволі проста: вижити.

За першими враженнями нагадує і старий добрий Unreal Tournament (не дивно, в основі лежить Unreal Engine 5), і багато інших ігор. Вже культових для нашого часу.

Продукт вже зацінили понад 300 тисяч гравців. Ще 400 тисяч гравців додали гру в список очікуваних. А у червні Steam Next Fest взагалі шокував – там Level Zero: Extraction став другим за популярністю!

Гра вже доступна на Steam у ранньому доступі. Автори щедро додали знижки на честь запуску. Вони будуть актуальні перші два тижні, а лінтюхи лишаться без подарунків!

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Податкові лещата, або чи планували для легального грального бізнесу вигідні умови? 

В Уряді заговорили про податки, але ігорка знов не у списку тем

Мережа нелегальних залів - все. Ексклюзив від The Gambler

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин