"Троє з Синельникова". На Дніпропетровщині затримали угрупування організаторів підпільного грального залу

“Зачинщик” всього дійства - 59-річний чоловік. До облаштування нелегального залу гральних атвоматів він залучив знайомих, які виконували роль оператора та адміністратора.

Працювати “в чорну” вдалось аж рік, адже гравців записували за попередньою домовленістю з адміністратором закладу. Така схема - класика жанру, як і подібна організація грошових потоків. Отримані від грального бізнесу кошти перераховувались фігурантами на власні банківські рахунки, далі - переводилися у готівку та розподілялися між собою.  

Наразі підозрюваним обирають запобіжний захід. Їм світить штраф до 680 000 грн.

Закритий заклад у Синельниковому - сота частина того, що відбувається підпільно у ЛИШЕ офлайн-гральному бізнесі. Конкретному клубу “не пощастило”, бо його помітили, утім на 80% схожих бізнесів очі правосуддя закриває. З жовтня від НБУ діятиме обмеження на P2P перекази. На місяць можна буде перерахувати з однієї банківської картки до 150 тисяч гривень. Норму пропонували, в тому числі, для зменшення кількості “сірих” операцій, як завжди, посилаючись на чутливу тему ігорки.

Але після таких новин постає питання: як норма про обмеження переказів працюватиме в таких випадках? І в чому її сила, коли “бізнес-партнерів” - кілька?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Депутатки кажуть: “підвищуйте податки”. Гетманцев - дякує за порядність! Огляд останніх податкових новин грального бізнесу

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

“Якщо депутати захочуть”. Експерт назвав умову, за якої припиняться “дропи”

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин