Україна не потрапила у топ-10! На щастя, це про рейтинг найбільше «програвших» громадян

Отже, хто ж грає в азартні ігри стільки, що у топ-десятці місце знайшлось? Ви не повірите, але там взагалі немає країн із колишнього СРСР. Може, воно й логічно.

Перше місце у США (116,9 млрд доларів програно), далі йдуть Китай (62,4 млрд), Японія (24,1 млрд) та Італія (19 млрд). На п’ятій позиції Австралія (18,3 млрд), шостою йде Британія (18 млрд).

Далі значно менші суми, тож просто перерахуємо призерів. Канада, Німеччина, Франція та Іспанія. У них сумарно 42,9 млрд доларів.

Якось так. Щоправда, це ж країни з легальним азартом.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Паріматч чи Космолот? На ринку з'явився новий оператор зі старою історією

Депутатки кажуть: “підвищуйте податки”. Гетманцев - дякує за порядність! Огляд останніх податкових новин грального бізнесу

“Боротися треба не з наслідком, а з тіньовою економікою,” - банкір про обмеження НБУ на перекази

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин