Усик чемпіон, Фʼюрі донатить Україні, а Дрейк – мрія букмекера! Розповідаємо про головний бій року, який приніс Україні ще одного чемпіона

За грошима Усик не чемпіон! Почнемо з того, що за гонорарами фаворитом виглядав саме Тайсон Фʼюрі. Гроші перед боєм розділили так, що він забрав собі близько 105 млн доларів. Усик скромно лишився з меншими коштами: 45 млн доларів.

Втім, Олександр хитро підбив суперника пожертвувати мільйон доларів на потреби України (швидше за все, гроші підуть на армію).

Навколо бою вистачало цікавих новин – ще б пак, на кону були аж чотири пояси: WBO, WBA, IBF та WBC. Найгірше своїм відчуттям повірив репер Дрейк. Він зробив ставку на Фʼюрі та програв 565 тисяч доларів. Це, до речі, в нього таке не вперше. Тож ви робіть ставки не як Дрейк, а навпаки.

А найцікавіше після перемоги українця виплило з-за куліс поєдинку. Виявляється, славетний екс-боксер Джордж Форман радив Усику не боротись за нокаут для ворога, а зосередитись на перемозі за очками. Як бачите, наш боксер так і зробив.

Слава переможцям, гроші переможеним, а Дрейку… Може, консультанта йому якогось порадити?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Рахунки Pin-Up і Vbet заблоковані. Офіційно!

Лотерейники VS легали. Гетманцев радісно повідомив про тотальну заборону на рекламу азарту 

“Якщо рекламу букмекерів заборонять - це вб'є спортивну галузь”. Ексклюзивне інтерв'ю з футбольним експертом

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин