Всім кіберспорт! Українська команда Natus Vincere, або просто NaVi – чемпіон!

Цього разу хлопці підкорили турнір IEM Rio 2024. Там вони показали решті учасників, хто тут король у Counter-Strike 2.

У фіналі під ногами NaVi заплутались Mouz. Точніше, наші трощили суперника, а потім самі затупили та «подарували» йому один раунд. Втім, далі виправили ситуацію.

Перший раунд NaVi виграли з рахунком 13:11, в другому буквально рознесли суперника – 13:2. Власне, у третьому раунді сталась помилка, а в четвертому чествували нового чемпіона.

І про стабільність: для NaVi це шостий фінал поспіль. А на турнірі в Ріо наші козаки доходили максимум до півфінала. Та хіба це їм зараз завадило?

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Українці грають, росіянці - заробляють. КРАІЛ вкотре отримує на горіхи у соцмережах за пособництво

“У мене велике питання до людей, які грають на російських сайтах”, - голова Комісії з регулювання азартних ігор Іван Рудий

Паріматч чи Космолот? На ринку з'явився новий оператор зі старою історією

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин