Заспівали в унісон. У Мінцифри радіють, що у Податковому комітеті «дали добро» ліквідувати КРАІЛ

Комітет Верховної Ради з фінансів підтримав ідею ліквідувати Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей й автоматизувати видачу гральної ліцензії у сфері азартних ігор. Про це у своєму Телеграм-каналі написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Головний айтішник щиро віддячив за підтримку особисто голову комітета Данила Гетманцева і наголосив, що очікує на таке ж розуміння і від депутатів Верховної Ради. Вони незабаром і ознайомляться в першому читанні з законопроектом №9256.

До слова, зареєстрували документ ще в травні минулого року, коли тема протистояння Мінцифри і КРАІЛ стала відома широкому загалу. Саме тоді у Комісії не було кворуму, а Данило Гетманцев дав регулятору час, аби позакривати всі нагальні питання щодо видачі ліцензій. А також - створити систему онлайн-моніторингу.

Місяць тому у ЗМІ з’явилась інформація про розміри заробітних плат членів КРАІЛ. Більшу частину грошових виплат складали премії і надбавки за продуктивність праці і перепрацювання і здавалось, що після такої звітності і постійних розповідей про ефективність регулятора йому вже нічого не загрожує.

Новину від Федорова вже активно обговорюють у соцмережах. Голова КРАІЛ Іван Рудий на особистій сторінці у Фейсбук теж розмістив допис, який стосується ліквідації комісії. Пише: поки Комісія продовжує роботу, бо «є завдання і цілі, які вона успішно виконує від дня створення».

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України: 

Вкид, схожий на правду? Гравці “Космолот” повідомляють про масові блокування транзакцій

Суд заарештував голову Всеукраїнської федерації спортивного покеру. Ексклюзивний коментар віце-президента

Кабмін виніс догану членкині КРАІЛ

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин